Sună acum (0748-61.02.77)

Schimb anvelope Cluj

0c488746 c9e2 488a 8e33 75f7895c6ec8

Bine ați venit la Mall Dorobanților Service – locul unde puteți schimba rapid și ușor anvelopele autoturismului dumneavoastră, la prețuri incredibil de avantajoase! Suntem localizați în inima orașului Cluj-Napoca, la adresa Calea Dorobanților 18-20, și ne mândrim cu o echipă de profesioniști experimentați, pregătiți să vă ofere servicii de cea mai înaltă calitate.

Oferta noastră de schimb de roți începe de la numai 3 RON/roată, pentru schimbarea anvelopelor echipate pe jante de R13. Dar oferim, de asemenea, prețuri excelente pentru toate dimensiunile și tipurile de anvelope, astfel încât puteți beneficia de cele mai bune prețuri indiferent de necesitățile dumneavoastră.

Schimbarea anvelopelor este un pas important în menținerea siguranței și a performanței autoturismului dumneavoastră, mai ales în funcție de sezon. Anvelopele de iarnă și cele de vară au caracteristici diferite care se adaptează condițiilor meteo, astfel încât alegerea anvelopelor potrivite în funcție de sezon poate face o diferență semnificativă în performanța și siguranța mașinii dumneavoastră.

Pasul nostru de schimbare a anvelopelor începe cu un control detaliat al anvelopelor existente, pentru a identifica orice deteriorări sau uzură excesivă. Apoi, anvelopele sunt demontate și jantele sunt curățate și verificate pentru orice daune. Dacă este necesar, efectuăm și echilibrarea roților pentru a asigura o conducere mai lină și mai sigură.

Anvelopele noi sunt montate cu grijă și profesionalism, iar presiunea din fiecare anvelopă este verificată și ajustată la nivelul recomandat de producător. În cele din urmă, vă vom oferi sfaturi prețioase cu privire la întreținerea anvelopelor și la schimbarea lor în funcție de sezon, astfel încât să puteți conduce în siguranță și să economisiți bani pe termen lung.

Nu mai amânați schimbarea anvelopelor! Programați-vă astăzi un serviciu de schimbare de anvelope cu Mall Dorobanților Service, iar echipa noastră vă va asigura că veți beneficia de o experiență rapidă, convenabilă și sigură. Vă așteptăm cu drag!

Contact

Consultanță telefonică

0748 610 277
0264 414 314

Calea Dorobantilor 18-20, Cluj-Napoca 400117
mallvulcan@yahoo.com

Ultimele postări

Aflaţi mai multe
Sună acum