Schimb anvelope Cluj

Schimb anvelope Cluj

Mall Service Dorobantilor va ofera noul serviciu de schimb anvelope in Cluj avand cele mai performante echipamente de pe piata. La noi va puteti programa online pentru a nu mai sta la cozi infernale si puteti chiar sa beneficiati de serviciul de Hotel Anvelope din Cluj pentru a va depozita vechile anvelope pana la urmatorul sezon.

Reglaj directie

De ce si cand?

Daca observati ca masina dumneavoastra vireaza la dreapta sau la stanga atunci cand eliberati o secunda volanul pe un drum drept, trebuie sa verificati geometria. Reglarea geometriei ( cunoscuta ca si reglaj directie ) consta in ajustarea partilor de suspensie fata si spate. O reglare incorecta a masinii dumneavoastra poate conduce la uzura prematura a anvelopelor.

Verificati intotdeauna geometria masinii cand: ati lovit un obstacol; remarcati ca anvelopele prezinta o uzura anormala sau neuniforma

  • Va confruntati cu probleme de virare sau tinuta de drum: vehiculul se deplaseaza in lateral; volanul nu se repozitioneaza usor dupa un viraj sau ramane intors cand conduceti in linie dreapta.
  • cumparati un set nou de anvelope si doriti sa aiba o durata de viata cat mai lunga posibil.
  • Inlocuiti un element al suspensiei sau directiei.