Sună acum (0748-61.02.77)

Diagnoza auto Cluj

Folosim un echipament tester auto multimarca profesional DELPHI, conectat cu interfata speciala a autovehiculului dotat cu sistem de diagnosticare , indiferent de marca acestuia,sau de anul de fabricatie.

CUM FUNCTIONEAZA? Cu ajutorul acestui tester, se pot realiza diverse citiri de module sau verificari coduri pentru diverse erori aparute in bordul masinii. Aceste informatii sunt stocate in computerul de bord al autovehiculului. Astfel, folosind diagnoza realizata, se poate executa orice operatiune de service rapid si fara batai de cap, evitand astfel costuri ascunse ca in cazul in care vehiculul se repara la un service sau mecanic auto obisnuit. Dupa detectare, defectiunile constatate pot fi remediate cadrul unitatii noastre de service auto, iar in urma remedierii, la verificare, senzorii vor arata functionarea normala a parametrilor si sistemelor autovehiculului.

PROGRAMARE ONLINE

Diagnoza auto

diagnoza auto computerizata

De ce este un risc daca nu il schimbi? Deoarece caldura afecteaza uleiul din interiorul unei cutii automate, scazand-ui semnificativ proprietatiile de lubrifiere acest proces duce la randul sau la deteriorarea pieselor din cutia de viteze automata.

Diagnoza auto Cluj

CUM FUNCTIONEAZA?

Cu ajutorul acestui tester, se pot realiza diverse citiri de module sau verificari coduri pentru diverse erori aparute in bordul masinii. Aceste informatii sunt stocate in computerul de bord al autovehiculului. Astfel, folosind diagnoza realizata, se poate executa orice operatiune de service rapid si fara batai de cap, evitand astfel costuri ascunse ca in cazul in care vehiculul se repara la un service sau mecanic auto obisnuit. Dupa detectare, defectiunile constatate pot fi remediate cadrul unitatii noastre de service auto, iar in urma remedierii, la verificare, senzorii vor arata functionarea normala a parametrilor si sistemelor autovehiculului.

Folosim un echipament tester auto multimarca profesional DELPHI, conectat cu interfata speciala a autovehiculului dotat cu sistem de diagnosticare , indiferent de marca acestuia,sau de anul de fabricatie.

Contact

Consultanță telefonică

0748 610 277
0264 414 314

Calea Dorobantilor 18-20, Cluj-Napoca 400117
mallvulcan@yahoo.com

Ultimele postări

Aflaţi mai multe
Sună acum