Sună acum (0748-61.02.77)

Beneficiaza acum de un serviciu complet de incarcare clima ( incarcare cu freon auto ) cu cel mai avansat apartat de incarcare si igienizare din Cluj

Beneficiile serviciului de incarcare clima auto

  • Vei folosi instalatia de aer conditionat a masinii in conditii optime si la capacitate maxima.
  • Se elimina si mirosul neplacut din masina, iar tu si pasagerii veti respira doar aer curat.
  • Se depisteaza eventualele scurgeri sau pierderi de presiune.
  • Cantitatea de freon este reglata conform modelului tau de masina.

Recomandari

  • Porneste aerul conditionat o data la doua saptamani, chiar si pe timp de iarna, pentru a prelungi durata de viata a sistemului. Pornindu-l, freonul circula prin sistem, iar uleiul cu care este amestecat lubrifiaza componentele si garniturile sistemului.
  • Foloseste aerul conditionat pentru dezaburirea mult mai eficienta si mai rapida a gemurilor. Fiind mai uscat, aerul condionat dezabureste instant. 
  • Atunci cand este posibil, parcheaza la umbra in sezonul cald.
  • La drum lung, pastreaza o diferenta de maxim 5 grade intre temperatura de afara si cea din masina pentru a nu iti pune in pericol sanatatea prin schimbarile bruste de temperatura.

Serviciul de igienizare cu Ozon pentru sistemul de aer conditionat

Puteti beneficia de noul serviciu de igienizare destinat aerului conditionat la oricare dintre service-urile Service Auto Dorobantilor, fara sa aveti nevoie de programare prealabila. Datorita aparaturii extrem de moderne si a echipei profesioniste, serviciul de curatare si decontaminare dureaza putin timp, astfel incat intr-un timp extrem de scurt masina dumneavoastra va fi complet igienizata.

Serviciul de igienizare este necesar atunci cand dorim sa scapam de impuritatile acumulate de-a lungul timpului in vehicul, in urma folosirii aerului conditionat, dar si pentru a elimina mirosurile neplacute.

Ozonul este un puternic antibacterian folosit pentru a igieniza interiorul vehiculului, fiind de 3000 de ori mai puternic decat clorul, astfel incat actioneaza mult mai agresiv impotriva bacteriilor, lasand zona complet curata si sterilizata.

Serviciul de igienizare utilizeaza ozonul ce face ca mirosurile neplacute impreuna cu fungii, bacteriile si virusurile sa fie complet eliminate.

Aparatura profesionala este special creata pentru a identifica locurile afectate de murdarie si praf, astfel incat sa le poate curata in profunzime. Pe langa pericolul de contaminare cu diferite boli, microorganismele prezente in sistemul de aer conditionat sunt principala cauza a mirosurilor neplacute.

Incarcare clima Cluj

Beneficiaza acum de un serviciu complet de incarcare clima ( incarcare cu freon auto ) cu cel mai avansat apartat de incarcare si igienizare din Cluj

Beneficiile serviciului de incarcare clima auto

Recomandari

Mall Dorobantilor Incarcare CLima Auto Cluj Napoca

Serviciul de igienizare cu Ozon pentru sistemul de aer conditionat

Contact

Consultanță telefonică

0748 610 277
0264 414 314

Calea Dorobantilor 18-20, Cluj-Napoca 400117
mallvulcan@yahoo.com

Ultimele postări

Aflaţi mai multe
Sună acum