Sună acum (0748-61.02.77)

Schimb ulei gratuit

Beneficiaza acum de schimbul uleiului gratuit!

Schimbul de ulei este gratuit pentru uleiul achizitionat de la firma noastra. Totodata si schimbul filtrului de ulei este gratuit pentru filtrul de ulei achizitionat de la firma noastra. Uleiul si filtrele achizitionate de la firma noastra sunt originale, certificate reale cu certificate de provenienta si calitate.

PROGRAMARE ONLINE

Schimbarea uleiului si implicit al filtrelor face parte din amplul proces de intretinere si mentenanta a automobilului, astfel incat trebuie realizata in mod regulat, in functie de specificatiile stipulate de producator, dar si de frecventa utilizarii respectivului automobil, sau de distantele parcurse cu acesta. In momentul in care se realizeaza schimbul de ulei asupra automobilului este obligatoriu sa se realizeze si schimbul filtrului de ulei, in cazul in care se doreste o functionare in parametrii optimi a automobilului . Insa nu doar filtrul de ulei trebuie inlocuit in momentul schimbului de ulei. Si celelalte filtre necesita o inlocuire, filtrul de combustibil, filtrul de aer si filtrul de polen. Va stam la dispozitie cu toate aceste servicii.

Schimb ulei gratuit Cluj

De ce este un risc daca nu il schimbi? Deoarece caldura afecteaza uleiul din interiorul unei cutii automate, scazand-ui semnificativ proprietatiile de lubrifiere acest proces duce la randul sau la deteriorarea pieselor din cutia de viteze automata.

Schimb ulei gratuit

Mall Dorobatilor Schimb de Ulei Gratuit Cluj Napoca

Beneficiaza acum de schimbul uleiului gratuit!

Contact

Consultanță telefonică

0748 610 277
0264 414 314

Calea Dorobantilor 18-20, Cluj-Napoca 400117
mallvulcan@yahoo.com

Ultimele postări

Aflaţi mai multe
Sună acum