Sună acum (0748-61.02.77)

Mecanica auto usoara Cluj

Lipsa vizitelor regulate la un service auto specializat poate duce la economii aparent satisfacatoare, insa problemele minore pot duce la defectiuni mai grave si mult mai costisitoare decat v-ati fi imaginat. De aceea, este important sa mergeti cu masina la un service autorizat, care sa verifice starea acesteia si sa se ocupe de operatiunile de rutina. In cazul in care doriti sa faceti o revizie completa a masinii sau doar unele operatiuni, precum schimb filtre, schimb placute frane, schimb ulei, schimb bucse si multe alte elemente de mecanica usoara, specialistii nostri va stau la dispozitie oricand. Veti fi intampinati de catre o echipa profesionista care isi desfasoara activitatea intr-un atelier modern, dotat cu cele mai bune echipamente, piese de schimb si ustensile.

PROGRAMARE ONLINE

Mecanica usoara

Inspectia tehnica periodica (ITP) este o verificare tehnica a autovehiculului care atesta capacitatea acestuia de a participa in conditii de siguranta la trafic.

Mecanica auto usoara Cluj

Lipsa vizitelor regulate la un service auto specializat poate duce la economii aparent satisfacatoare, insa problemele minore pot duce la defectiuni mai grave si mult mai costisitoare decat v-ati fi imaginat. De aceea, este important sa mergeti cu masina la un service autorizat, care sa verifice starea acesteia si sa se ocupe de operatiunile de rutina.

In cazul in care doriti sa faceti o revizie completa a masinii sau doar unele operatiuni, precum schimb filtre, schimb placute frane, schimb ulei, schimb bucse si multe alte elemente de mecanica usoara, specialistii nostri va stau la dispozitie oricand. Veti fi intampinati de catre o echipa profesionista care isi desfasoara activitatea intr-un atelier modern, dotat cu cele mai bune echipamente, piese de schimb si ustensile.

Contact

Consultanță telefonică

0748 610 277
0264 414 314

Calea Dorobantilor 18-20, Cluj-Napoca 400117
mallvulcan@yahoo.com

Ultimele postări

Aflaţi mai multe
Sună acum